TJI: Ulkoasu

Kyhäsin aikani kuluksi jonkinnäköisen prototyypin työnimi Jurassic Islandin käyttöliittymästä.

TJI_ui_ideaKaunis se ei ole, mutta eipähän se ollut tarkoituksenakaan. Idea sen sijaan välittynee paljon paremmin kuin minun onnettomista yrityksistä kuvailla miten tätä sitten pelattaisiin. Karttaan en jaksanut etsiä esimerkkikuvaa, mutta siihen voi kuvitella jotain muuta ulkoasua värikkäämpää ruutupohjaista meininkiä.

Kuvan alareunassa on tekstikenttä johon komennot voi kirjoittaa (kuvassa ”say Thima…”) ja nappi komennon lähettämiseen. Tietysti enterkin tulee toimimaan.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että teen pelin php:llä ja javascriptillä ja lopputulos todella olisi selaimessa pelattava. Tämän vuoksi tuntui loogiselta jo nyt tehdä avainsanoista linkkejä joiden avulla sitten peliä voisi pelata hieman hiirivetoisemminkin mikäli tarve niin vaatii. Osa komennoista jää epäilemättä hiiren ulottumattomiin, mutta sillei ei mahda mitään.

Ulkoasu itsessään tulee toivottavasti olemaan ”vähän” miellyttävämpi. Jotain lehvästöä ja sen sellaista. Painotus on kuitenkin selkeydellä, joten ulkoasu tulee olemaan hillitty.

Teen paremman prototyypin ulkoasusta sitten joskus kun saan muodostettua selkeämmän kuvan pelissä esitettävästä tiedosta.

One thought on “TJI: Ulkoasu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.