TJI: Saaren dinosaurukset

Lajeja tulee ainakin alkuun olemaan hyvin vähän. Aiemmin mainittu Velociraptor on aika varma valinta, miten lajia voisi skipata, katsokaa nyt tätä kuvaa lajin Wikipedia-sivulla! Vielä nätimpi kuvitus löytyy Erään planeetan ihmeitä -blogin artikkelista Dinosauruspuiston todelliset kasvot 2: Raptorit. Kyseinen blogi on muuten pullollaan tosi hyvin kirjoitettuja ja kuvitettuja artikkeleita, kannattaa ehdottomasti tutustua jos eläimet kiinnostaa!

Muista lajeista en osaa sanoa, mutta se on selvää, että aikakausia en tule kunnioittamaan vaan valinta tapahtuu täysin mielivaltaisesti. Eräästä elokuvasarjasta tutut tyrannosaurus rex, triceratops, pachycephalosaurus, brachiosaurus ja kumppanit ovat tietysti aika korkealla listalla. Tietysti koska pelissä on tarkoitus luoda illuusio (tai jopa jossain määrin oikeasti toimiva) ekosysteemistä, pitää lajeista saada luotua jonkinlainen ravintoketju.

Toinen rajoittava tekijä on saari itse: mitä isompaa sakkia sinne laitetaan, sitä isompi koko saaren pitäisi olla. Tämä rajoite vaan elää peli-ilon kanssa käsikädessä, sillä väärän kokoinen saari on rasite pelaajille. Tähän vaan tuskin löytyy muuta ratkaisua kuin käytännön testaus, joten aikaa tulee kulumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.