Skulptaus

Joskus syksyllä tuli minkä lie aivohäiriön vuoksi aloitettua skulptausharrastus. Teen siis miniatyyreja erilaisista massoista. Alunperin halusin vain löytää jotain siistejä pikku-ukkoja (ja jos tarkkoja ollaan, niin nimenomaan naispuoliset miniatyyrit kiinnostivat), mutta etenkin Warhammerin ulkopuolinen tarjonta tuntui melko rajoittuneelta, tyyriiltä tai mauttomalta joten päätin sitten kokeilla tehdä niitä itse.

Kuluneeseen vuoden puolikkaaseen on mahtunut muutamakin pitkä tauko ja vaikka taidoilla ei kehumaan pääse, niin alkaa sen verran olla jo tietoakin, että ajattelin tänne alkaa jotain koostamaan. Aikataulu tulee tuttuun tapaan olemaan epäsäännöllinen.

En ole suunnitellut tulevaa sisältöä sen kummemmin, mutta aiheeksi on tarkoitus nostaa ainakin materiaalit (olen käyttänyt Green Stuffia, Milliputtia sekä Fimoa) ja työkalut. Painopiste tulee olemaan sellaisella tiedolla mitä itse olisin halunnut nähdä harrastusta aloittaessani ja enhän minä rehellisyyden nimissä voisi muusta kirjoittaakaan, vasta-alkaja kun olen…

Niin ja tulen veistämisen sijaan todellakin käyttämään skulptausta sillä se tuntuu omaan suuhun sopivammalta ja näyttääpä se olevan harrastelijoiden keskuudessakin suositumpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.